gallery/children65_640
gallery/wareliefdet2
gallery/depositphotos_4016355-stockafbeelding-magische-boek

Over spirituele lijn 0909 1515

Achter deze lijn zit een helderziend, kaartenlegster genaamd Natascha Tjon-Kie-Sim. Mijn ouders komen uit Suriname maar mijn zalig grootvader was een chinees. Toch ben ik in Nederland geboren en opgevoed maar ken wel de Surinaamse wijze. Het gevoel van klaar staan voor elkaar. Daarnaast heb ik een aangeboren spirituele gave waar ik als kind al bewust was dat ik dit ooit een bedrijf zou maken. Gewoon om naar meerdere uit te kunnen reiken en te laten weten. Je kan op me steunen. Helaas is het leven nu te duur dat deze hulp kosteloos zou zijn, ik moet wel bij de feiten blijven. Via het butterflyweb bied ik echt specifiek alleen spirituele telefonische ondersteuning. Het moment dat ik uw stem hoor word  er gelijk met mij een spirituele connectie gemaakt ook al praten we nog even verder over wie u bent en wat uw wensen zijn. Waarom want ik kan wel meer...

 

Ik wil via deze lijn niet alleen u helpen. Zeer binnenkort zal er ook een nieuwe toepassing zijn. De gesprekken waarvoor u mij betaald om mijn hulp te krijgen. Zal ook een ander helpen. Ik wil een deel graag naar een goed doel laten gaan. Wat dit doel is heb ik nog niet gekozen. En ik moet nog dingen uitzoeken. Maar als bijvoorbeeld 3 of 5 eurocent per minuut van de gesprekken die u maakt aan mij naar een goed doel zou gaan. Zou dat niet fantastisch zijn! Dus ik verken nu zeker mijn mogelijkheden hierin. Verder doe ik veel vrijwilligerswerk in mijn vrije tijd, vooral in verzorgingstehuizen. Maar zoekt u naar iets anders dan een spiritueel telefonisch consult. Kunt u me wel vinden op www.nwcentre.nl waar ik ook andere diensten aanbied.

 

WAAROM HET NUMMER 0909 1515?

 

Betekenis van nummer 15

Nummer 15 is een mix van trillingen van de nummers 1 en 5.

Nummer 1 heeft betrekking op een nieuw begin, activiteit en assertiviteit, vasthoudendheid, prestatie en succes.

Nummer 5 resoneert met de kenmerken van het maken van keuzen in het leven en belangrijke veranderingen, flexibiliteit en veelzijdigheid, vindingrijkheid, motivatie en idealisme. Nummer 5 heeft ook betrekking op het doen van dingen op je eigen manier. Nummer 15 vertelt over de onafhankelijkheid, gevoeligheid, creativiteit, anderen onderwijzen en de energie van liefde.

Engelennummer 15 is een boodschap van de engelen dat je ideeën en gedachten aanmoedigingen zijn, dat je gevraagd wordt om enkele broodnodige veranderingen in je leven aan te brengen. Je engelen stimuleren en begeleiden je om positieve levenskeuzes te maken en zij ondersteunen je via deze overgangen. Heb geen angst voor het maken van deze belangrijke levensveranderingen want op de lange termijn zal blijken dat ze van groot voordeel voor jou en voor anderen zijn.